Kjøkkeninspirasjon

KJØKKENTRENDER FOR 2022

Kjenner du det kribler etter å oppdatere kjøkkenet, men vet ikke hvor du skal starte? Da er du på rett sted, for vi har nemlig sett nærmere på trendene som gjelder innen kjøkken for 2022.

Dette året ser vi fortsatt en sterk interesse for varme toner og det skandinavisk, naturlige uttrykket. I tillegg er den stramme, sorte stilen en favoritt hos mange.

1. Varme toner

De myke, støvete og gylne fargene i beige, jordtoner og grått er fortsatt med oss videre. Og synes du at hvitt er det tryggeste valget, så gjør de varme tonene seg veldig godt i mindre interiørdetaljer og flater også.

Spekteret av de varme tonene er også ganske stort. Fra lune og nøytrale beigetoner og treverk, til det mer fargesterke og lekne uttrykket gjør at du kan enkelt tilpasse det din stil.

2. Sort matt

Mørkt, maskulint og eksklusivt. Den helsorte matte stilen passer godt på kjøkkenet, men husk på god belysning! I tillegg er variasjon i materialer som treverk, stein, glass, skinn og tekstil viktig for kontraster mellom de mørke overflatene.

3. Dekk hele veggen med flis eller høyskap

Vi ønsker oss mindre rot hjemme. Å kvitte seg med overskap gjør kjøkkenet mer integrert om du har åpen kjøkken- og stueløsning. Derfor har nye kjøkken mer fokus på å ha lagring i kjøkkenbenk og integrerte høyskap. Da kan du i stedet legge fliser eller kitchenboard på hele kjøkkenvegger, helt opp til taket for en spennende effekt og luftigere løsning. Trenger du lagringsplass er en vegg med høyskap en god løsning.

Modellen W030 i antikk rosa

Du vil kanskje også like...