Innredning Kjøkkeninspirasjon

FAMILIEN FIKK FLEKSIBEL DRØMMELØSNING

Stine Lian Hansen og familien fra Gjøvik fikk vaskerom, garderobeskap og TV-vegg spesialtilpasset av Mjøskjøkken og er storfornøyde med løsningen.

Selv om navnet kanskje kunne få en til å tro noe annet, driver Mjøskjøkken nemlig med mer enn kjøkkenløsninger. Da Stine Lian Hansen og mannen i fjor trengte nytt vaskerom i huset på Kopperud de deler med to barn, falt valget på den Gjøvik-baserte bedriften.

Mannen min ringte litt rundt og forhørte seg. Mjøskjøkken var en av de beste på pris – i tillegg ville vi gjerne benytte oss av en lokal bedrift.

Da ble valget enkelt – og fristet til gjentakelse.

Gratis befaring

Innredningen er tilpasset rør og arealet for å gi best utnyttelse av vaskerommet

– Vi ble veldig fornøyde med vaskerommet, så da vi ville ha spesialtilpassede skap i gangen og til en egen TV-vegg i sommer, ble det naturlig å kontakte Mjøskjøkken igjen. Det var veldig kjekt med tanke på at de kommer på gratis befaring også, forteller Stine.

– De er veldig flinke til å finne løsninger som fungerer og se hva passer inn. Alt blir levert og ferdig montert, så man slipper å styre med det selv – det er veldig kjekt. Dessuten er det bare å ringe om det er noe, så får du kjapt svar, noe vi har god erfaring med. Man får alltid gode råd på veien, fortsetter hun.

Skreddersydd

Vi skreddersyr alt etter kundens ønske, enten det er kjøkken eller garderobe folk vil ha, sier daglig leder i Mjøskjøkken, Øyvind Nydal Bjørklund.

Totalt har vi 50 ulike modeller som kan tilpasses formålet etter mål, i tillegg har vi 120 forskjellige fargefolier. Det gjør oss fleksible i løsningene vi kan tilby, forklarer han.

– Noen steder setter vi inn alt nytt med komplette løsninger, men vi driver hovedsakelig med fornyelse der vi bytter fronter og benkeplater på eldre kjøkken for eksempel. Det er både miljøbesparende og kutter kostnadene, avslutter Bjørklund.

Du vil kanskje også like...