Nyhet

AKRYL TIL DITT BADEROM

Vi kan nå tilby akrylfronter i ulike mønstre. Vi samarbeider med Alvic som leverer høykvalitets akrylpaneler og dører med moderne design og overflater for kjøkken- og bad- og kontor. Alvic akryl har mer enn 100 forskjellige design- og finishalternativer, fra høyglanslakkerte overflater med en speilblank glans til fløyelsmyke, supermatte stiler til naturlig utseende og rik tekstur.

Akryl tåler fukt og damp bedre enn vanlige fronter og er dermed et godt alternativ på baderom og vaskerom.

«NYTT» BADEROM PÅ GJØVIK

Vi har allerede levert akrylfronter til en kunde på Gjøvik som ønsket et fornyelse av sitt bad. Tidligere fronter var malt hvor kantlistene begynte å løsne. Valget ble vår nye modell Luxe Marmol Versilie.

VELG DIN STIL

Nedenfor ser du noen av våre muligheter i akryl.

Du vil kanskje også like...