Innlandet er et hytteparadis og vi leverer kjøkken fra Beitostølen i vest til Trysil i øst. Besøk våre showroom på Gjøvik eller i Oslo, eller book gratis befaring på din hytte.

Enten du ønsker å bytte fronter, benkeplate eller bygge nytt kjøkken kan Mjøskjøkken hjelpe deg med design, fargevalg og smarte løsninger.

SKREDDERSYDD

Våre kjøkken er skreddersydd på dine mål og ønsker. Vi kan produsere i alle mål og hjelper deg gjerne med å finne de smarte løsningene til ditt hyttekjøkken.

TILPASSET GASSKOMFYRER

Våre kjøkkenmodeller er tilpasset deg som ønsker gass til oppvarming på kjøkkenet. Med benkeskrog som er mellom 52-56 cm dype får du en glippe mellom vegg og skrog for å kunne montere til både gass, elektrisitet og vannrør. Hyttekjøkkenet er modulbasert og kan leveres flatpakket eller montert.

Våre hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke for deg som bruker gass eller ikke ønsker dype skrog . Kjøkkenet er meget plasseffektivt og har design tilpasset det tradisjonelle norske uttrykket eller i moderne preg. Hvert kjøkken produseres på bestilling og ethvert kjøkken er unikt laget for sitt prosjekt.